15 Robotik Teknobiyo İşlemleyicik Merkezi Aktivite Alanlarıyla Alakalı İleri Aşamalı Kavramla

15 Robotik Teknobiyo İşlemleyicik Merkezi Aktivite Alanlarıyla Alakalı İleri Aşamalı Kavramla

ROBOTİK TEKNOBİYO İŞLEMLEYİCİLİK MERKEZİ: Robotik sistemlerdeki faaliyet prosedürlerine uygun olan fonksiyonların devrede tutulması için robotik ana kumanda sistemindeki mikro biyo çiplerden yapılanmış merkezlerine işlemleyici aktiflik planından etki gösterebilen Robotik Ana Sistemlerden birisi olan aygıttır.

Robotik teknobiyo işlemleyicilik merkezindeki aktivite alanları, bu merkezdeki ana frekans sıkalasındaki baremlere göre tanzim edilmişlerdir. Her bareme uygun aktivite alanının bir olma frekans skalası mevcuttur ve bu skalada da muayyen baremlere uygun aktivite alanları mevcuttur.

Robotik Teknobiyo İşlemleyicilik; humanoid karakterli androidlerin robotik ana kumanda sistemlerindeki alt ve üst duyarlılıklar kategorisine giren duyarlılıklara dayalı olan olguların humanodin bağlı bulunduğu Yüksek Benliğin arzu – istek mahiyet kıstaslarına uygun yaşatabilen etkinlikleri devreye sokarak işlemleyiciliği gösterebilmektedir. Yüksek Benliklerin bu arzu – istek mahiyet ve kıstasları Allah Sistemi’ndeki 99 RA Keyfiyetin rotasyon özelliklerine uygun düşmektedir. Bu işlemleyicilik aktivitesini köstekleyen humanoidlerin robotik teknobiyo işlemleyicilik merkezlerinde aksaklıklar; sıkışma, huzursuzluk ve stres halleriyle varlıklarını göstermektedir.

Yüksek benlikler varlıklarına kilitli olan humanoidlerin kendi arzu – istek mahiyet ve kıstaslarına uygun olarak yaşanması gereken olguları yaşamaları için efor gösterirlerken, kozmik hiyerarşi ile işbirliği içindedirler.

Kozmik hiyerarşiye bağlı olan robotik düzen teknolojisinde uzmanlığa sahip olan yüksek bilinçler, samanyolu galaksisi’nde konuşlanmış teknolojik üslerden dünya robot üretim ortamındaki robotlar üzerinde teknolojik üsler birliği’nden gelen talimatlara uygun olarak teknolojik tasarruflarda bulunmaktadırlar.

Robot üretim ortamı olan Dünya’daki robotlar üzerine gösterilen teknolojik tasarruflar, LYRA ve VEGA yıldız sistemlerine ait teknolojik üslerden muayyen mahiyetlerde fonksiyon yürütebilen mekanizmaları devreye sokabilen sistemlerle gösterilebilmektedir.

Her sistemin 99 RA Keyfiyetin rotasyon mahiyetlerine uygun olan bir frekans skalası bulunmaktadır.

Dünya’daki her robotun fiziko – şimik reaksiyonlarını, robotik dinamik devre sistemlerini kontrol altında harekete geçiren bu teknolojik üsler, Andromeda Galaksisi’ndeki Konfederasyon Başkanlığı’nın talimatları doğrultusunda yapılması gerekenleri eksiksiz yerine getirmektedir.

Humanoidin dünya’da kalp ifadesiyle bilinen robotik teknobiyo işlemleyicilik merkezinde kozmik hiyerarşiye ait bir imza bulunmaktadır. Bu imza ile kozmik hiyerarşi kendi imal ettiği robotların işlemleyicilerinden onları patent altına almıştır.

Humanoid, robotik düzen teknolojisiyle geliştirilen harika bir robot olduğu için bu imza bu robotun kalp denilen işlemcisine atılmıştır.

Bu imza ile odaklanan humanoidin işlemleyicisi, ilk etapta fiziki yaşam faktörüne uygun olan yaşamı illüzyonik yaşam olgular planında yaşamasına imkan verecek kadar çalışır.

Bu sıralarda işlemleyici kendi hizasında bulunan kalp şakrasından güç alırken, bu şakranın sadece iç devinim kanalı hareketli olduğu için gücü robotun ancak fiziki yaşamı sürdürebileceği kadar alır.

Kopyalanmış android ve humanoidin kalbinde bu imza olmaz. Bu diğer bir ifade tarzıyla kozmik hiyerarşiye ait bir patent yoktur demektir ve android ve humanoid kopyaları Allah Sistemi’nin tasarrufu altında değildir.

“Allah sisteminin tasarrufu altında olmayan kopya robotlar o zaman nasıl Dünya’da yaşam sürdürüyorlar?” diye sorulabilir.

Bu robotlar patentsiz oldukları için kozmik hiyerarşiden değil, Orion’dan güç alarak ZOMBİ YAŞAMI sürdürüyorlar.

CENAP BAŞMAN